rss

Valabilitatea tichetelor Rabla 2011 a fost prelungita

  1. 11/11/2011
  2. Tags: Rabla, vouchere
    Vezi toate fotografiile (1)

    Termenul de utilizare al voucherelor Rabla 2011 a fost prelungit de la 23 noiembrie, cum fusese anuntat initial, la 12 decembrie. Editia de anul viitor va demara in luna februarie.

    Persoanele care detin tichete Rabla, dar nu au apucat inca sa le foloseasca, o pot face pana la data 12 decembrie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. Oficialul a mentionat ca cei care nu le vor utiliza pana la termenul stabilit, le vor pierde.

    Aceasta modificare se aplica atat pentru programul Rabla pentru autoturisme, cat si pentru tractoare. Componenta pentru tractoare a demarat atat de tarziu in acest an pe fondul unei neintelegeri cu Uniunea Europeana, desi exista cerere.

    Persoanele juridice si operatorii economici fara personalitate juridica pot depune dosarele pana la data de 15 decembrie inclusiv. Potrivit ministrului Mediului, pana in prezent au fost predate pentru casare circa 120.000 de masini mai vechi de zece ani.

    Editia din acest an s-a desfasurat dupa aceleasi reguli ca cea precedenta: persoanele inscrise primesc un voucher de 3.800 lei pentru pentru o masina mai veche de zece ani casata. Se pot cumula maxim trei tichete valorice.

    Anul viitor, programul Rabla ar putea functiona in aceleasi conditii.

    Vizualizari: 2697
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »