rss

Uzina Continental din Timisoara a produs 92.000.000 de componente electronice pentru vehicule

  1. 22/02/2019
  2. Tags: Anvelope, cauciucuri, Continental, pneuri
    Vezi toate fotografiile (3)

    Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara a produs si livrat 92 de milioane de componente in 11 ani de activitate. 15.5 milioane dintre acestea au fost realizate in 2018.

    Unul dintre produsele cele mai noi la care se lucreaza este sistemul eAWS, care inlocuieste traditionala bara antiruliu cu un actuator electro-mecanic si reprezinta functia de comanda a sasiului ce rezolva conflictul dintre manevrabilitatea optimizata a vehiculului si confort. Prin intermediul acesteia, electromotorul este actionat pentru a genera cuplul necesar sa compenseze tendinta de inclinare a vehiculului in anumite conditii de circulatie.

    „Portofoliul nostru de produse este variat, dinamic, se extinde constant si cuprinde clientii cei mai de notorietate din randul constructorilor de masini. Activam intr-un sector inovativ, care se dezvolta in mare viteza si presupune identificarea de solutii ingenioase ce implica tehnologii de ultima generatie. Ceea ce ne motiveaza este pasiunea pentru productie. Consider ca dispunem de un echilibru intre profesionalism si determinare in randul angajatilor care ne ajuta sa punem calitatea pe primul loc“, este de parere Dr. Ralf Luchs, directorul centrului de productie de componente electronice.

    Fabrica din Timisoara produce in capitala Banatului unitati de control pentru airbag, sisteme electronice de franare si parcare, pedale de acceleratie cu bucla de raspuns, unitati de control pentru echipamente speciale, atenuarea suspensiei pneumatice si pentru stabilizare verticala, unitati de comanda pentru directie asistata, unitati de control pentru reglarea suspensiei si pentru stabilizarea la sarcina dinamica, unitati de afisare centrala de tip standard, Head-Up si Combiner Head-Up si instrumente de bord.

    Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondata in 1871 ofera solutii sigure, eficiente si accesibile pentru autovehicule, masini, trafic si transport. Continental a realizat in 2018 o cifra de afaceri preliminara de aproximativ 44,4 miliarde de euro si are in prezent circa 244.000 de angajati in 61 de tari si piete.

    In perioada 1999-2017, Continental a investit circa 1.4 miliarde euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si  patru centre de inginerie in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie  al anvelopelor in Bucuresti. Continental avea la finalul anului 2017, circa 19.700 de angajati, din care 5.700 sunt ingineri si informaticieni in centrele de cercetare si dezvoltare.

    Vizualizari: 3348
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »