rss

Userii Auto.ro au decis: "Masina Anului 2012" in Romania este noul Ford Focus

 1. 07/12/2011
  Vezi toate fotografiile (1)

  Concursul "Masina Anului 2012" in Romania a ajuns la final. Mult-ravnitul titlu a fost castigat de noul Ford Focus, modelul fiind ales de aproape 30% din participanti.

  “Ne bucuram sa primim aceasta distinctie. Noul Focus, primul model global al Ford, reprezinta un reper pentru compania noastra, obtinand punctajul maxim de 5 stele EuroNCAP pentru siguranta. In plus, “masina inteligenta”, dupa cum a fost denumita de presa din Romania datorita tehnologiilor avansate pe care le ofera, este si prima masina ce a obtinut 4 premii de siguranta EuroNCAP Advanced. Peste 10.000 de romani au testat noul Focus si reactiile pe care le avem din intreaga tara sunt pozitive. Modelul Focus joaca un rol cheie in ansamblul vanzarilor Ford la nivel european si suntem deosebit de incantati sa stim ca peste 3.000 de vizitatori on-line l-au ales drept Masina Anului 2012 in Romania”, a declarat Henrik Nenzen, Director General Ford Romania.

  Locul doi este ocupat de noul Range Rover Evoque, aproximativ 20% din voturi fiind inregistrate in favoarea crossoverului britanic. BMW Seria 1, cu aproape 19% din voturi, s-a pozitionat pe locul trei la titlul "Masina Anului 2012", stabilit de utilizatorii Auto.ro.

  Clasamentul continua cu Peugeot 508 (7,67%), Toyota Yaris (6,96%), Citroën C4 (5,43%), Hyundai Elantra (4,72%), Chevrolet AVEO (2,95%), Nissan Micra (2,46%) si Kia Rio (1,91%).

  Nu numai Ford Focus este castigator! Laurentiu Cretu este fericitul posesor al setului de 2 tetiere cu DVD incorporat oferit de AutoGadget.ro. La extragere au participant toti concurentii, indiferent de masina aleasa.

  Puteti urmari extragerea mai jos:

  https://www.auto.ro/resources/newsletter/video/extragere_masina_anului.avi.

   

  Auto.ro este partener cu Asociatia Presei Auto din Romania - APAR - in vederea promovarii evenimentului "Masina anului 2012 in Romania". In cadrul parteneriatului, Auto.ro a oferit posibilitatea utilizatorilor din mediul online sa voteze una dintre cele 10 finaliste candidate la premiul “Masina anului 2012 in Romania”.

  Vizualizari: 8885