rss

Urmatorul MINI va fi un... supermini

  1. 10/10/2008
  2. Tags: BMW , BMW, MINI
    Vezi toate fotografiile (1)


    Al cincilea model MINI dezvoltat sub obladuirea BMW va fi un supermini de doar trei metri lungime, programat sa apara in viitorul apropiat.

    Conducerea din Munchen n-a ascuns nici pana acum faptul ca vrea sa extinda serios gama marcii britanice, dar in ultima vreme am auzit doar de Crossover, prezentat drept concept la Salonul Auto de la Paris.

    Lucrurile au inceput sa se miste, insa, si presedintele marcii, Dr. Wolfgang Ambrecht, a dezvaluit ca “buburuza” cu numele de cod UKL1 va fi mai mica decat orice alt MINI modern si ca va fi dezvoltata in colaborare cu FIAT.
    Desi va fi o masina “draguta”, Ambrecht n-a uitat sa mentioneze ca genele sportive nu se vor pierde.


    Mai multe detalii n-au fost date publicitatii, dar exista voci care dau drept sigura utilizarea platformei lui FIAT 500, folosit si de Ford pentru noul Ka. Se pare ca dezvoltarea tehnologiei si productia propriu-zisa va cadea in sarcina italienilor, in timp ce designul va fi executat de BMW.

    Singura problema pare sa fie doar timpul, un element din care germanii n-au prea mult acum, fiind concentrati sa lanseze Crossover, deci supermini-ul nu va fi prezentat inainte de 2012.
    Vizualizari: 911
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »