rss

Urmatoarea generatie de Toyota Prius va fi mult mai ieftina

  1. 26/10/2007
  2. Tags: Colin mcrae, Lectii de pilotaj
Desi nici acum nu se vinde rau (conform unor date de la inceputul verii s-au comercializat peste 750 de mii de exemplare), viitoarea generatie a celui mai de succes hibrid s-ar putea sa se vanda ridiculos de bine, cel putin vizavi de unele estimari facute cu ani in urma.

Ultimele zvonuri confirma ca dezvoltarea sa decurge in forta si ca va exista o diferentiere mult mai clara intre el si restul gamei, astfel ca toata lumea va sti ca are de-a face cu un hibrid.

Va evolua si sistemul de propulsie, noua varianta fiind mai mica cu 50% si tot cu atat mai ieftina, ceea ce, in mod logic, va reduce si costul masinii - substantial sustin unele surse.

Chiar daca tehnologia va fi mai ieftina, cei obsedati de perfectiune nu trebuie sa-si faca griji, pentru ca noul sistem ii va conferi lui Prius o autonomie mai mare, in timp ce consumul mediu va fi si el mai mic.
Acest ultim detaliu este foarte important pentru ca elimina unul dintre cele mai criticate aspecte legate de "minunea" japoneza: desi obtinea un consum mediu foarte bun in marile aglomeratii urbane, la drum lung era batut fara drept de apel de catre un diesel modern.

Se mai specula ca noile baterii vor face trecerea catre tehnologia Li-Ion, dar zvonul nu s-a confirmat, fiind dezmintit, iar sursele nichel-metalhibrid repuse in drepturi.
Vizualizari: 947
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »