rss

Urina conduce masina...

  1. 19/08/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    A bea la volan este o actiune a carei urmari nefaste le vedem zi de zi in groaznice accidente rutiere, care, pe langa viata celor nesabuiti, curma, din pacate, si vietile multor oameni nevinovati.

    Peste tot in lume politia lupta sa previna aceste evenimente tragice, apeland la un arsenal foarte variat.

    In Germania bautul la volan este cu atat mai periculos, cu cat multe din autostrazile tarii n-au limita de viteza (vorbim, desigur, de celebrele autobahn-uri). Pe langa sa alerge dupa contravenienti cu ultimele modele de Porsche, oamenii legii s-au hotarat sa previna si altfel condusul sub influenta alcoolului.

    Astfel a aparut jocul cu masini in care directia vehiculului condus este data de jetul de urina. Senzori speciali sunt montati in pisoar, iar jucatorul are la dispozitie un ecran LCD pentru a urmari ostilitatile.

    Jocul este destul de greu, sustin creatorii sai, necesitand un fin control al jetului eliberator. Tocmai de aceea, “soferul” aflat sub influenta lui Bachus nu va reusi mare lucru cand vine vorba de tinut masina pe drum si, odata ramas fara “combustibil”, va fi atentionat ca nu-i tocmai intr-o stare corespunzatoare si va fi sfatuit sa apeleze la o companie taxi, a carei numar este afisat pe ecran.

    Ideea e haioasa si cu siguranta va anima clipele petrecute in baile barurilor sau cluburilor de noapte. Totusi, sa speram ca jocul nu-i va indemna pe oameni sa consume si mai mult alcool cu scopul sa aibe destul jet pentru un “sofat” mai indelungat...
    Vizualizari: 445
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »