rss

Update pentru micul E

  1. 01/12/2006
  2. Tags: Escape, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cel mai bine vandut SUV compact din Statele Unite, Ford Escape, a primit de curand un facelift, ce va fi disponibil pentru toate vehiculele din 2008. Mult mai aproape acum de designul fratilor sai mai mari, Explorer si Expedition, Escape 2008 prezinta un exterior mai dur si mai solid, promovat de suprafetele sculptate in stilul camionetelor Ford, linia laterala inaltata, stalpii B vopsiti in negru si de jantele de 17 inch.

    Din punct de vedere tehnic, mezinul gamei de SUV-uri Ford prezinta un nou sistem de directie electric ce regleaza taria in volan in functie de viteza masinii si noi solutii de reducere a zgomotului in habitaclu (masina este acum cu 12% mai silentioasa in regim de autostrada). Gama de motoare a ramas in schimb nemodificata, Escape urmand a se baza in continuare pe propulsorul de 2,3 litri L4 de 153 CP si pe cel V6 de 3 litri cu 200 CP, dar si pe versiunea hibrida cu motor electric de 70 Kw care, impreuna propulsorul de 2,3 litri, furnizeaza o acceleratie comparativa cu a motorului de 3 litri, consumand in schimb in ciclu urban cu 75% mai putin combustibil.

    Ford a vandut deja 1 milion de modele Escape din 2001 incoace, iar acest facelift pare sa-i confirme suprematia intr-un segment care va ajunge, conform estimarilor, la un volum de 1,5 milioane de unitati pana la finalul acestui an.
    Vizualizari: 1102