rss

Update pentru Lambo Gallardo si Murciélago LP640

  1. 14/08/2007
  2. Tags: Gallardo, Lamborghini, Murcielago lp640
    Vezi toate fotografiile (1)
    Constructorul din Sant’Agata va efectua un update al celor doua supercar-uri pe care le produce in prezent, atat Gallardo, cat si fratele mai mare Murcielago LP640 urmand a primi interioare noi, echipamente standard mai bogate si garantii de trei ani fara limita de kilometri, toate incepand cu 2008.

    Printre noutatile disponibile pentru gama de dotari standard a lui Gallardo se numara computerul de bord, oglinzile incalzite si o conexiune de tip USB, in timp ce pe lista de optionale isi vor face loc conexiunea pentru iPod, cusaturile pentru tapiteria din piele in stil Q-citura (vazute pentru prima data la editia limitata Nera) si un soft-top de culoare bej, destinat variantei Spyder.

    De partea cealata, Murcielago LP640 va pune la dispozitie, pe langa conexiunea iPod si USB, dotari precum sistemul de navigatie prin satelit, tapiteria din piele perforata pentru volan, plus ornamente din fibra de carbon la baza volanului si pe padelele destinate selectarii treptei de viteza (doar pentru variantele e-gear).

    In sfarsit, cei interesati de versiunea Roadster vor putea opta pentru un acoperis vopsit in albastru inchis sau gri, ce va completa existenta celui de culoare neagra.
    Vizualizari: 1051
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »