rss

Update pentru Corvette Z06

  1. 14/06/2008
  2. Tags: Z06
    Vezi toate fotografiile (5)
    Chevrolet l-a innoit pe Corvette inca de la finalul anului trecut, cand legendarul coupe a primit un motor nou – un V8 LS3 de 6,2 litri –, un alt sistem de evacuare si cutii de viteze imbunatatite.

    Operatiunea de mentinere in pas cu marsul timpului a vizat insa doar versiunile “normale” ale lui Corvette, Z06 fiind lasat pe dinafara; acum, americanii s-au revansat, aratand lumii un Z06 revizuit.

    Inainte de a vedea ce s-a schimbat fata de masina pe care o stiam noi, vom pune pofta in cui celor care se asteptau la mai multa putere: Z06 2009 va avea sub capota acelasi V8 de 7 litri, capabil de 505 CP.

    In schimb, el va fi uns de un sistem mai performant, preluat de la noul model-vedeta ZR1, ce contine nu mai putin de 10 litri de ulei. Si asta nu e tot: cei care au fost de acord sa plateasca sensibil mai multi bani decat pe un Corvette obisnuit vor avea ocazia sa si arate asta ceva mai clar ca inainte, gratie noilor jante speciale cu 10 spite, la cerere cromate.

    Nici interiorul nu a scapat de retusuri, fiind dotat cu noi combinatii de culori (cea mai spectaculoasa dintre ele pare a fi o “echipa” rosu-nuanta titanului), scaune cu cusaturi gri (rosii inainte), ornamente noi cu logo-ul Z06 si un sistem audio de top oferit in dotarea standard. Acum ne-am linistit...
    Vizualizari: 843