rss

Unitati de masura diferite in F1

  1. 10/12/2007
  2. Tags: Mc laren
    Vezi toate fotografiile (1)
    McLaren a pierdut totul in urma scandalului de spionaj declansat de cei de la Ferrari. In replica, desi a fost gasita vinovata, echipa Renault nu a primit nicio sanctiune. Inca un semn ca interesele primeaza in Marele Circ.

    FIA a confirmat ca francezii sunt vinovati. "Consiliul Mondial a gasit echipa Renault vinovata de incalcarea articolul 151c din Codul Sportiv International, dar nu a impus nicio penalizare", s-a spus in comunicatul forului mondial. Articolul 151c stipuleaza ca echipele sunt gasite vinovate daca acestea au luat parte la "orice comportament fraudulos sau la orice act ce a adus prejudicii unui competitor sau sporturilor cu motor in general".

    Apoi, reprezentantii forului mondial au explicat ca Renault nu a fost sanctionata deoarece inginerii sai nu au vazut decat patru schite confidentiale de monoposturi, pe care nu le-au putut folosi, insa, in interesul team-ului lor. FIA a explicat c? atitudinea foarte cooperanta a Renault si a lui Phil Mackereth, inginer care în septembrie 2006 a plecat de la McLaren la Renault, i-a impresionat favorabil.

    Fara indoiala insa, posibila plecare a celor de la Renault din F1 a fost unul dintre motivele importante ale deciziei. Cu atat mai mult cu cat Briatore si constructorul francez au facut de-a lungul timpului ceea ce au vrut Mosley si Ecclestone. Sa ne amintim, spre exemplu, numai faptul ca in anii '90, atunci cand dominau Marele Circ, cei de la Renault s-au retras din F1, tocmai la timp pentru a le face loc celor de la Ferrari sa revina, dupa doua decenii, in fruntea ierarhiilor.
    Vizualizari: 741
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »