rss

Un nume nou, caracter sportiv accentuat si mai multe dotari: Audi a pregatit actualizari pentru Audi A1, Audi A4 allroad quattro, Audi Q7 si Audi Q8

  1. 29/05/2022
    Vezi toate fotografiile (4)

    Odata cu noul an de fabricatie de serie, patru modele ale marcii Audi vor beneficia de actualizari interesante. Compacta Audi A1 citycarver deschide cvartetul primind o noua denumire. Astfel, incepand deja de acum, modelul se numeste Audi A1 allstreet. Modelul polivalent din clasa medie Audi A4 allroad quattro va beneficia de un nou pachet de design, ce adauga accente negre la exterior. In clasa automobilelor de lux, Audi extinde dotarile standard pentru Audi Q7 si Audi Q8. Ambele modele ofera acum si trei noi culori metalizate pentru exterior.
    Nume nou, aceeasi intensitate
    Modelul cu cel mai individualizat caracter din gama compacta a marcii Audi primeste un nou nume. Audi A1 citycarver se va numi incepand de acum Audi A1 allstreet. Cu liniile sale sportive si aerodinamice, avand la baza modelul Audi A1 Sportback, compacta va ramane fidela look-ului sau robust de off-road atat de apreciat de clienti. Vor fi pastrate si toate dotarile si optiunile de personalizare disponibile anterior, inclusiv combinatiile motor/transmisie.
    Pachet nou de dotari pentru Audi A4 allroad quattro
    Noul pachet Black Optics Pro va fi disponibil pentru Audi A4 allroad quattro incepand cu noul an de fabricatie de serie. Special conceput pentru A4 allroad quattro, noul pachet le va oferi clientilor si mai multe posibilitati de personalizare. Pachetul optional include finisaje negre gloss la ramele geamurilor, la oglinzile exterioare si terminatiile sistemului de evacuare. De asemenea, elementele verticale si rama grilei Singleframe a radiatorului, decorul de la prizele de aer frontale, decorul de la difuzorul din spate si decorul integrat pe hayon intre blocurile optice sunt, de asemenea, finisate in negru gloss. Caracterul expresiv al modelului A4 allroad quattro este accentuat si mai pregnant de cele patru inele negru gloss din fata si din spate, precum si de inscrisul A4 allroad din spate.
    Barele de pe plafon sunt, de asemenea, finisate in negru. Bara disponibila in versiunea standard cu finisaj gri mat Structure este acum disponibila optional in varianta contrastanta gri metalizat Manhattan. Mai mult, gama ampla de culori pentru exterior este completata acum cu noile optiuni gri Chronos si verde District.
    Dotari standard extinse pentru Audi Q7 si Audi Q8
    Cele doua SUV-uri din clasa de lux, Audi Q7 si Audi Q8 primesc accente proaspete pentru design. in noul an de fabricatie de serie, ambele modele pot fi comandate cu una dintre cele trei noi culori exterioare, ce au fost adaugate in gama de vopsele pentru exterior. Noile culori metalizate optionale argintiu Satellite Silver, albastru Waitomo si maro Tamarind vor inlocui culorile argintiu Florett, albastru Galaxy si maro Barrique in cadrul gamei vaste de culori disponibile pentru aceste modele. La interior, ambele modele vor dispune in dotarea standard de cusaturi contrastante elegante pe panoul de instrumente. Vor fi actualizate, de asemenea, elementele de dotare oferite pentru interior.

    Vizualizari: 793
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »