rss

Un nou showroom Citroen in Bucuresti

  1. 25/07/2008
  2. Tags: Citroen romania, Sd prestige
    Vezi toate fotografiile (3)

    Incepand de joi, reteaua de dealeri Citroen din Romania are un nou membru, SD Prestige, care a necesitat o investitie ce se ridica la 215.000 de euro.

    Deschis in zona Bucuresti Sud, pe strada Turnu Magurele nr. 66, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de doua luni si corespunde standardelor Citroen.

    Suprafata totala a complexului este de 2.017 mp, dintre care 420 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom. Investitia de 215.000 euro pentru modificarea showroom-ului a fost suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are o vasta experienta in domeniu.

    "Din dorinta de a se alinia unor standarde de marca, SD Prestige s-a orientat catre o marca cu un mare potential de dezvoltare in Romania, si anume Citroen, demarand astazi prin activitatea de vanzare de vehicule noi. Nu ne vom opri insa aici, iar in luna septembrie vom inaugura si un service agreat Citroen”, a declarat Dumitru Subtirelu, director si asociat SD Prestige.

    Investitiile SD Prestige vor continua cu dezvoltarea a doua centre de service la standarde Citroen, lucrarile de reconstructie fiind deja avansate, care vor fi inaugurate in luna septembrie a acestui an. Un centru de service se afla chiar langa noul showroom, iar cealalat va fi amplasat in locatia din Drumul Gilaului nr 7C, pe o suprafa?? de 6.100 mp. Cele doua unitati sunt situate la o distan?? de doar 500 m una de cealalt?.

    In plus, SD Prestige este si candidat pentru distribuirea de piese de schimb Citroen, candidatura fiind intr-un stadiu avansat. „Unul dintre obiectivele noastre in Romania este cresterea cotei noastre de piata si modalitatea principala de a realiza acest lucru este acoperirea unei parti cat mai importante din piata prin extinderea retelei de dealeri Citroën. In acest sens, un prim pas facem astazi prin inaugurarea unui nou showroom in Bucuresti, in zona de sud a capitalei”, a declarat Didier Gerard, directorul filialei Citroen Romania.

    Cu prilejul inaugurarii noului dealer SD Prestige, cei prezenti au putut admira, in avanpremiera pentru Romania, noul model de clasa medie Citroen C5, care va fi lansat pe piata autohtona in luna septembrie, in varianta berlina, la un pret de pornire de 19.190 de euro, vu TVA inclus. Incepand cu luna octombrie, noul C5 va fi disponibil si in versiunea Tourer.

    Noul Citroen C5, in varianta berlina, va fi disponibil cu patru niveluri de echipare, iar C5 Tourer, cu trei niveluri de echipare, clientii avand posibilitatea de a alege tipul de suspensie, in functie de motorizare. Modelul dispune de trei versiuni de motorizare pe benzina - 1,8 litri / 127 CP, 2,0 litri / 143 CP si 3,0 litri / 215 CP - si de patru diesel-uri de 1,6 litri, 2,0 litri, 2,2 litri si 2,7 litri, care dezvolta 110, 138, 173 si 208 de cai-putere.

    Vizualizari: 2738