rss

Un nou laptop Ferrari de la Acer

  1. 01/02/2009
  2. Tags: Acer, Ferrari, Laptop
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru marea majoritate a fanilor Ferrari, machetele, fularele sau posterele din dormitor raman principalele modalitati de a demonstra cat de intensa este pasiunea datorata calutului cabrat, date fiind preturile exorbitante afisate de produsele casei din Maranello.

    Totusi, Acer insista ca nimic nu poate completa mai fericit o colectie Ferrari decat un laptop performant, mai cu seama daca are o carcasa realizata din acelasi material din care se fabrica o masina de Formula 1.

    Compania taiwaneza, numarul trei in topul vanzarilor de computere la nivel mondial, nu se afla la prima isprava de acest gen: acum doi ani, ea a comercializat primul rezultat al colaborarii cu Ferrari – un laptop numit Ferrari 1100. Din pacate insa, portabilul nu a putut compensa performantele destul de slabute si pretul piperat doar cu ajutorul unei carcase minunate, realizata din fibra de carbon.

    Noul laptop, botezat Ferrari 1200, are aceleasi dimensiuni ale ecranului (12,1 inch) si o carcasa fabricata tot din fibra de carbon, dar, cel putin pe hartie, nu lasa loc de dubii cu privire la potentialul sau: memorie RAM de 4GB, procesor dual core Turion de la AMD si placa grafica ATI Radeon HD 3200.

    In pachet mai este inclus si un mouse wirless, de asemenea stantat cu logo-ul marcii din Maranello, insa, cel putin deocamdata, Acer nu a comunicat si care va fi pretul acestei oferte. Nu va asteptati la vreun chilipir...

    Vizualizari: 1099