rss

Un nou ceas SLR

  1. 01/02/2007
  2. Tags: Ceas SLR, McLaren SLR, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)
    Colaborarea dintre divizia de accesorii Mercedes-Benz si producatorul elvetian de ceasuri Tag Heuer pare a fi din ce in ce mai fructuoasa, cele doua entitati contribuind recent la dezvoltarea unui nou sistem de masurare a timpului, dedicat supercar-ului McLaren SLR.

    Acesta este un ceas cu cronograf automatic, ce va fi fabricat intr-o serie limitata la 3.500 de unitati.

    Cu un design clasic dar in acelasi timp incarcat cu tehnologie de ultima ora, ceasul SLR are ca punct de atractie principal dispunerea laterala a butoanelor de actionare a cronografului, ce evoca modul de actionare a schimbatorului de viteze de pe cutia automata a lui SLR.

    Apoi, cu ajutorul capului compas inscriptionat cu logo-ul SLR (realizat din titan) si a doua apasari de buton, se pot calcula viteze de rulare de maximum 400km/h (baza de calcul este o distanta de exact 1.000 de m, ce poate fi usor citita de pe bornele kilometrice).

    Ceasul SLR este protejat impotriva infiltratiilor apei si a presiunii exercitate de aceasta pana la o adancime de 100 m, dar nici obiectele ascutite nu ii pot face prea mult rau: cadranul negru este protejat de un geam de safir extrem rezistent, care este in plus tratat anti-reflexiv pe ambele parti.  

    Tag Heuer SLR va fi disponibil pe piata din aceasta vara, dar producatorul sau inca nu a comunicat pretul oficial. Spre deosebire insa de primul ceas din aceasta serie, acesta (oferit in doua variante – cu bratara de metal sau de cauciuc natural, designul ultimei evocand prizele de aer laterale ale bolidului Mercedes) va putea fi cumparat de oricine si nu doar de catre cei care comandau un SLR.

    Totusi, nu pariati pe un „scor” prea mic...
    Vizualizari: 1549
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »