rss

Un nou brand de lux va lansa un SUV de peste 150.000 euro

  1. 17/08/2011
  2. Tags: eterniti, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Frankfurt  va gazdui debutul unei marci noi exclusiviste, denumite Eterniti Motors. Constructorul auto va intra pe piata cu un SUV ultra-luxos, destinat in special tarilor emergente.

    Primul model al casei britanice va concura cu viitorul Aston Martin Lagonda si cu SUV-ul pregatit cu atat mister de Bentley. Propunerea Eterniti pentru seicii plini de bani va costa peste 150.000 de euro si se va evidentia prin finisaje custom made.

    „Va fi un vehicul de lux, cu un interior realizat manual dupa cele mai inalte standarde”, a declarat un purtator de cuvant al producatorului auto pentru publicatia Autocar. Ulterior gama se va imbogati cu un supercar.

    SUV-ul Eterniti ar putea primi numele Hemera, dupa cum dezvaluie un scurt teaser video. Compania estimeaza o cifra de vanzari anuala de peste 100 de unitati.

    Noul Hemera utilizeaza componente ale altor vehicule, fara a preciza de la ce model a preluat platforma. Motorizarile nu se cunosc, insa este de asteptat ca performantele sa nu dezamageasca.

    In timp ce SUV-ul foloseste o arhitectura existenta, supercarul Eterniti va fi dezvoltat in-house.

    Vizualizari: 2575