rss

Un Lamborghini, un Cessna si doi agenti FBI

  1. 01/07/2007
  2. Tags: Cessna, Countach, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (2)
    Desi suna ca un sequel la “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, va asiguram ca intamplarea relatata in cele ce urmeaza este cat se poate de reala, ea nascand un proces care a pus in joc o suma de bani destul de frumusica.

    Evident, judecatorul a avut ceva de furca cu acest caz, in care doi agenti FBI, pilotand un Cessna, au distrus un Lamborghini pe un aeroport din Oregon.

    Proprietarul masinii – un minunat Countach, model 1985, pe care l-a achizitionat in 1998 – este Marlowe Treit, patronul unei mici afaceri desfasurate in incinta aeroportului.

    Se pare ca omul obisnuia sa colinde cu supercar-ul prin locuri destul de neobisnuite, de vreme ce agentii Biroului Federal de Investigatii au raportat ca avionul lor au intrat in coliziune cu bijuteria lui Treit pe una din pistele de rulare (cele care conduc aeronavele la locurile de destinatie – terminale, hangare, etc).

    Lovit cu elicea, Countach-ul a inceput sa “sangereze” diverse lichide si, in ciuda fatpului ca s-a mai putut conduce imediat dupa impact, a devenit inutilizabil dupa aceea.

    Marlowe a dat aproape imediat in judecata FBI-ul pentru suma de 105.500 de $ (probabil pretul masinii plus ceva daune morale), pe motiv ca el avea proritate la acea intersectie; totusi, solicitarea sa are putine sanse de reusita: conducerea consiliului pentru siguranta de pe areportul cu pricina a determinat deja ca ambele parti sunt vinovate in acest caz, deoarce nici cei din avion, nici cel din Lamborghini “nu au reusit sa mentina un contact vizual adecvat”.

    Cu alte cuvinte, neatentia se plateste. Sau nu…
    Vizualizari: 897
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »