rss

Ultimul McLaren SLR Roadster ia drumul Americii

  1. 18/10/2008
  2. Tags: McLaren, Mercedes, SLR Roadster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Povestea supercar-ului dezvoltat impreuna de Mercedes si McLaren se apropie de sfarsit, iar prima care va spune “Si-am incalecat pe-o sa” va fi versiunea Roadster.

    Ultimul reprezentant al acestei serii va fi subiectul unei licitatii ce se va desfasura in SUA, banii obtinuti peste pretul de pornire urmand a fi donati in scopuri caritabile.

    Oarecum de asteptat, ultimul SLR Roadster nu este fi doar un alt individ din “specia” lui, ci unul  care a primit un tratament special astfel incat sa ofere plusul de exclusivitate necesar a atrage cat mai mult interes din partea participantilor la licitatie.

    Exteriorul a fost primul revizuit, caroseria fiind acoperita cu o vopsea speciala de trei ori mai stralucitoare decat una metalica standard. Si mai luxoase sunt insa franele, ale caror etrieri au fost auriti, in timp ce interiorul isi va rasfata ocupantii cu piele de culoarea tutunului “impanata” cu accente negre.

    Licitatia pentru acest ultim SLR Roadster va avea loc pe 20 noiembrie si va porni de la suma de 529.500 de $, orice ban obtinut in plus urmand a fi donat spitalului de copii St Jude din Memphis, Tennessee.

    Vizualizari: 909
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »