rss

Turul Taycan in jurul lumii sprijina proiectele locale

  1. 11/06/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Initiativa „Join the Porsche Ride” incepe astazi, cu prima etapa care se desfasoara de la Stuttgart la Leipzig. Un Porsche Taycan va ajunge, in urmatorii ani, in numeroase destinatii de pe cinci continente. Obiectivul: initierea de proiecte locale de educatie si sociale, in fiecare etapa a calatoriei, in functie de nevoile locale. Subiectele abordate variaza de la protectia mediului si asigurarea unor bune conditii de munca si de viata, pana la consolidarea coeziunii sociale. La prima destinatie din Leipzig, „Porsche Safari”, programul de educatie ecologica Porsche, va fi in centrul atentiei.
    „Angajamentul social este o parte importanta a culturii Porsche”, spune Albrecht Reimold, membru al consiliului pentru productie si logistica la Porsche AG si sponsorul initiativei. „Fiind o companie responsabila din punct de vedere social, dorim sa fim si mai activi, prin initiativa „Join the Porsche Ride”, in crearea unei lumi in care merita sa traim, atat acum, cat si in viitor. Numai impreuna si dincolo de granitele geografice putem face fata provocarilor globale ale momentului. Initiativa „Join the Porsche Ride” este menita sa ofere un impuls pentru noi proiecte, sa promoveze programele existente si sa aduca o contributie de durata la imbunatatirea conditiilor de viata.”
    Porsche se considera parte a unei comunitati globale de valori si partener al societatii. Accentul initiativei este pus pe tineri sau pe persoanele defavorizate care au nevoie de sprijin si oportunitati educationale. Scopul este de a le imbunatati conditiile de viata intr-un mod durabil. Initiativa „Join the Porsche Ride” este conceputa pentru a dura cel putin doi ani si se concentreaza in primul rand pe responsabilizarea tinerilor. A doua oprire pentru Taycan a fost deja stabilita pentru Elvetia, unde se va concentra pe un proiect de incluziune. Alte etape, in Franta si China, sunt planificate pentru 2022.
    Accentul primei opriri: educatia ecologica
    La fabrica Porsche din Leipzig, Saxonia, – prima destinatie – producatorul de masini sport s-a angajat sa pastreze mediul natural original si a implementat un plan de pasunat durabil. Din 2002, un fost teren de parada a fost transformat intr-un spatiu unic pentru natura sub forma zonei off-road de la Porsche Leipzig. Cele 132 de hectare gazduiesc 100 de vite din rasa Heck si ponei Exmoor, precum si trei milioane de albine si numeroase animale salbatice, inclusiv iepuri, caprioare si fazani.
    Din 2018, familiile, copiii si elevii din scoli pot merge in tururi educative, insotiti de un educator de mediu, si pot explora flora si fauna locala din zona off-road in timpul „Porsche Safari”.

    Vizualizari: 587