rss

Turneul Ibiza a ajuns in Romania

  1. 23/06/2008
  2. Tags: Turneul ibiza
    Vezi toate fotografiile (5)
    Incepand cu 2 aprilie, cand s-a lansat pe plan mondial la Centrul de Prototipuri Martorell, noul Seat Ibiza a fost plimbat prin toata Europa intr-un turneu de promovare, carat in "spate" de trei camioane dotate cu vitrine din sticla si o multime de reflectoare.

    "Turneul Ibiza" va strabate 17 tari care vor fi vizitate in 40 de zile, acoperind o distanta totala de 50.000 de kilometri. Orase precum Barcelona, Madrid, Lisabona, Londra, Paris, Geneva, Berlin, Cracovia, Amsterdam, Copenhaga, Roma si Strasbourg sunt cateva dintre destinatiile vizitate de coloana auto, iar acum a venit randul Romaniei sa fie gazda.

    "Turneul Ibiza" va tranzita pe teritoriul tarii noastre orasele Timisoara, Ramnicu Valcea, Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca si Oradea.

    In afara de orase, caravana auto a fost prezenta la Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, desfasurat pe 27 aprilie in Catalunya, a semnat condica la cursa de DTM ce a avut loc pe pista italiana Mugello pe 4 mai si la cea de-a treia etapa a Campionatului Mondial de Turisme care  a avut loc in Valencia intre 17 si 18 mai.



    Vizualizari: 908
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »