rss

Tuning extrem: Skoda Rapid Rabbit AK-47 (cu video)

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Rabbit ak-47, Skoda rapid
    Vezi toate fotografiile (7)

    Marca Skoda a fost o mare surpriza in ceea ce priveste calitatea si pozitionarea pe piata dupa preluarea sa de catre Grupul Volkswagen, care a vazut prin aceasta manevra de marketing o buna posibilitate de extindere in estul Europei.

    Pentru aceia dintre noi care cunoastem brandul Skoda de multi ani, trebuie sa fiti de acord cu faptul ca design-ul, calitatea si formele actualelor modele Skoda nu mai au nici un fel de legatura cu cele de acum 20 de ani.


    O surpriza la fel de mare este si masina pe care v-o prezentam in cele ce urmeaza. Este vorba despre o versiune tunata a modelului Skodei Rapid, denumita Rabbit AK-47, care atrage atentia in primul rand prin design-ul de-a dreptul brutal pe care il afiseaza.

    Acest bolid ascunde sub capota un motor VR6 de 2,8 litri, care dezvolta 200 CP la 5.800 rpm si un cuplu maxim de 235 Nm disponibili la 4.200 rpm.

    Va prezentam si un filmulet cu Skoda Rapid Rabbit AK-47 in actiune, model care, la fel de surprinzator, a aparut in videoclipul piesei "Shut Up And Drive" a celebrei cantarete Rihanna, pe care de asemenea vi-l prezentam.

    Vizionare placuta!

     Pentru galerie foto, dati click aici .




     

    Vizualizari: 2899