rss

Trulli - e timpul ca Toyota sa inscrie

  1. 16/01/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Jarno trulli, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Jarno Trulli crede ca Toyota trebuie sa inceapa sa inscrie pentru a-si justfica in continuare prezenta in Formula 1.

    Cred ca Toyota a ajuns la o varsta si in situatia in care chiar trebuie sa inscrie”, a declarat Trulli la lansarea monopostului TF 109. "Trebuie sa facem acest lucru pentru a justifica motivul ramanerii in campionat. Nu spun ca este vital, dar este foarte important, mai ales in aceasta perioada. In ultimele sezoane Toyota a trecut printr-o serie de urcusuri si coborasuri. Dar anul trecut a fost un sezon bun, cu performante satisfacatoare si acum speram sa generam rezultate foarte bune. Este timpul sa facem un pas care sa ne duca alaturi de primele 3 echipe din Formula 1.”

     

    Toyota a fost inconjurata de speculatii legate de viitorul ei in acest sport, ca urmare a deciziei celor de la Honda de a se retrage.

     

    Trulli a recunoscut ca aceasta veste din partea Honda l-a socat, dar crede ca Toyota este intr-o situatie diferita. “Ca sa fiu sincer, m-am intrebat ce se intampla. Cand Honda s-a retras a fost un mare soc pentru toata lumea. Data fiind starea economica mondiala te poti astepta la orice oricand. Am fost tot timpul convins ca vom continua. Cred ca Toyota va ramane in competitie atata timp cat va exista un scop clar definit, iar acesta este de a fi una dintre echipele de top.”

     

    Italianul a mai mentionat ca exista o mare presiune pentru toti din echipa cu privire la castigarea curselor, insa este optimist: “daca am o masina buna pot atinge cele mai bune rezultate pe circuit”.

    Vizualizari: 894