rss

Trei culori, trei acoperisuri, individualizare fara limite si o premiera mondiala absoluta: acoperisul MINI Multitone

  1. 10/07/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI are o lunga traditie a diversitatii culorilor. O vopsea contrastanta pentru acoperis a ajutat candva modelul Mini clasic sa obtina un aspect deosebit de expresiv si a continuat sa stabileasca accente vizuale atractive in diferite tonuri de culoare de la lansarea MINI modern acum 20 de ani. Cu acoperisul Multitone exclusiv, individualizarea exteriorului MINI realizabila prin intermediul vopselei atinge acum o noua dimensiune. In premiera, la uzina MINI din Oxford (Marea Britanie) se foloseste un proces inovator de vopsire umed-pe-umed pentru a creea un design in trei culori pentru acoperisul automobilului.
    Pionierul pentru forma inovatoare de design al acoperisului este MINI Cooper SE. Pentru prima data, acoperisul Multitone a fost oferit ca parte a colectiei MINI Electric pentru modelul complet electric al marcii premium britanice, care a fost prezentat alaturi de premiera mondiala a celei mai noi editii a modelelor MINI de clasa mica. Intre timp, acoperisul Multitone, care este unic la nivel mondial in productia de masa a automobilelor, este disponibil optional atat pentru masinile de clasa mica premium - MINI Hatch 3 usi si MINI Hatch 5 usi -, cat si pentru MINI Clubman, in segmentul compact premium.
    Punctul de atractie vizuala al noii dotari de design este gradientul cursiv intre cele trei tonuri de culoare selectate pentru acoperisul Multitone. De la San Marino Blue inchis din partea din fata a acoperisului automobilului, schema de culori trece usor la nuanta mai deschisa Pearly Aqua, apoi la fel de lin la Jet Black in sectiunea din spate. Estetica unica creata de acest gradient de culoare este, de asemenea, usor de recunoscut impreuna cu acoperisul panoramic din sticla optional, precum si sinele de acoperis optionale. Schema de culori a acoperisului Multitone formeaza o interactiune pe cat de atragatoare, pe atat de armonioasa cu aproape toate culorile de caroserie disponibile pentru MINI Hatch 3 usi, MINI Hatch 5 usi si MINI Clubman.
    Prin urmare, este disponibil in combinatie cu toate culorile de exterior, cu exceptia variantelor metalizate Chili Red si British Racing Green, precum si Indian Summer Red metalizat disponibila pentru MINI Clubman.
    Cu vopseaua contrastanta pentru acoperis, diviziunea in trei volume caracteristica pentru caroseria MINI este subliniata in mod deosebit intens. Structura orizontala a caroseriei automobilului, a habitaclului din sticla si a acoperisului este un principiu de design tipic marcii. Designul acoperisului devine o expresie a stilului personal. In functie de varianta de model, finisajele de vopsea contrastante in alb, negru si argintiu sunt oferite ca echipamente optionale din fabrica. De asemenea, pentru modelele John Cooper Works este disponibil un acoperis vopsit in rosu. In plus, gama de accesorii MINI originale include decoruri de acoperis in diferite modele - de la Union Jack la designul steagului in carouri - ca solutii retrofit.
    Extinderea gamei de finisaje de vopsea contrastante pentru a include acoperisul Multitone este posibila prin introducerea unui nou tip de tehnica de vopsire la uzina britanica MINI din Oxford. Acolo, culoarea deschisa Pearly Aqua se aplica mai intai pe acoperisul automobilelor configurate corespunzator. In pasi suplimentari, San Marino Blue este aplicat pe partea din fata a acoperisului si Jet Black pe partea din spate, creand gradientele de culoare cursive specifice acoperisului Multitone. Procesul inovator de vopsire este complet integrat in procesul de productie automatizat de la uzina MINI din Oxford. Cu toate acestea, usoare abateri in modelul de culoare apar din cauza conditiilor de mediu in schimbare, astfel incat fiecarui MINI cu acoperis Multitone i se confera deja caracterul unui exemplar unic prin procesul de vopsire din fabrica.

    Vizualizari: 740
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »