rss

TRD pregateste o super Toyota Tundra pentru SEMA

  1. 22/10/2007
  2. Tags: Honda accord
Scandalurile s-au tinut scai de Toyota Tundra inca de la momentul lansarii sale, cand unii i-au acuzat nivelul de siguranta mai slab decat al concurentilor, iar altii fiabilitatea dezastruoasa a motorului V8 de 5,7 litri, insa, asa cum ne-au obisnuit, niponii merg inainte si fac ceea ce stiu ei mai bine: isi satisfac consumatorii, indiferent de preferintele acestora.

Un excelent exemplu in acest sens va fi si Tundra TRD, un monstru mecanic destinat sa satisfaca orice fermier insetat de putere absoluta, pe care numarul unu mondial il va aduce la SEMA.

Uriasul cu cabina dubla este complet pregatit pentru a tracta cele mai grele rulote (fotografia, credem noi, graieste de la sine), fiind echipat cu o suspensie modificata, roti cu anvelope de 37 de inch, un bumper fata special ce integreaza un troliuheavy-duty” si, nu in ultimul rand, un motor V8 de 5,7 litri supraalimentat, in stare de 500 CP.

Deocamdata nu se stie daca Tundra TRD va fi produsa si in serie, insa departamentul oficial de tuning al celor de la Toyota spera sa ofere pachetul de upgrade al motorului cat de curand, la orice dealer Toyota din SUA. Speram sa tina mai mult decat motorul... 
Vizualizari: 873
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »