rss

Travis Pastrana, vedeta unui reality-show la MTV

  1. 08/01/2009
  2. Tags: Travis pastrana
    Vezi toate fotografiile (5)

    Producatorii Jeff Tremaine si Johnny Knoxville, cei care v-au adus pe ecrane cunoscutul “Jackass”, vin cu o noua provocare: Nitro Circus. Travis Pastrana, unul dintre cei mai cunoscuti rideri de freestyle motocross va fi principalul personaj al noii productii. Travis si-a construit un imperiu facand lucruri care de multe ori erau considerate imposibil de realizat sau… cel putin nerecomandate pentru amatori. Majoritatea sariturilor sale spectaculoase au putut fi urmarite ani de-a randul in cadrul competitiei Red Bull X-Fighters.


    In Nitro Circus, Travis va fi vazut in ipostaze neobisnuite – de la sarituri din avion fara parasuta, pana la celebrul sau dublu back-flip cu motocicleta. El va fi cel care nu va spune niciodata “nu” la orice provocare pe baza de adrenalina. Alaturi de el vor fi prietenii sai, la fel de nebuni: prietenul sau din copilarie care este si mountain biker profesionist, Jim DeChamp, guralivul Andy Bell, cutezatorul base jumper Erik Roner, senzatia feminina a motocrossului, Jolene Van Vugt si voinicul isteric, Streetbike Tommy.


    Jocul lor, hilar prin intensitate si complet irational, prin care ei se injosesc unul pe celalalt, cuplat cu puternica lor prietenie, face din aceasta “epava” cel mai interesant reality show din ultimii ani.

    “Spre deosebire de Jackass, protagonistii din Nitro Circus sunt cu adevarat profesionisti, ceea ce nu inseamna ca sunt intregi la minte, pentru ca chiar nu sunt”, afirma razand producatorul Johnny Knoxville.

    Jeff Tremaine si Johnny Knoxville de la Dickhouse Productions sunt producatori executivi. Jeremy Rawle si Greg Godfrey de la Godfrey sunt producatori executivi. Travis Pastrana si Trip Taylor sunt producatori executivi. Liz Gateley and Lauren Dolgen sunt directorii de productie de la MTV.

     

    Vizualizari: 1134