rss

Transalpina a fost inchisa din cauza ninsorilor abundente cazute in weekend

  1. 24/10/2018
  2. Tags: cnair, inchidere transalpina, stare transalpina, transalpina, transalpina inchisa
    Vezi toate fotografiile (1)

    Impatimitii auto de la noi din tara au cateva drumuri pe care sa le parcurga, iar cele mai cunoscute sunt fara indoiala Transfagarasanul si Transalpina cu ale lor viraje stranse, pante abrupte si peisaje care iti taie rasuflarea.

    Din pacate insa, cele doua drumuri se inchid pe perioada iernii. Compania Nationala de Administare a Infrastructurii Rutiere a anuntat la inceputul acestei saptamani ca Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, se inchide din cauza ninsorilor abundente cazute in weekend.

    Circulatia este inchisa pentru toate categoriile de vehicule intre Ranca si Obarsia Lotrului, km 34+800 - km59 +800.

    "Avand in vedere specificul drumului - curbe foarte stranse si pante - exista riscul ca utilajele care actioneaza pe acest sector de drum sa fie implicate in evenimente rutiere care pot pune in pericol viata deservantilor. Atentionam participantii la trafic ca distrugerea elementelor care asigura inchiderea drumului se constituie fapta penala si se pedepseste conform legilor in vigoare. Facem apel la conducatorii auto sa respecte indicatiile Politiei Rutiere, restrictiile si semnalizarea rutiera temporara instituita," se mentioneaza in comunicat.

    Vizualizari: 1288
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »