rss

Toyota Venza Sportlux de la Street Image

  1. 19/10/2008
  2. Tags: Sema, SportLux, Street Image, Toyota, Venza
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dragos Stoica

    Toyota s-a bazat intotdeauna pe imaginea unui constructor de masini fiabile, bine dotate si decent pretuite pentru a-si atrage clientii, insa la SEMA japonezii stiu ca nu au ce cauta cu asemenea oferte.

    Ca urmare, ei s-au aliat cu baietii de la Street Image pentru a crea o versiune nebuna a, de altfel, potolitei Venza, pe care au numit-o SportLux.

    Daca Audi RS6 v-a dat pana acum impresia ca arata precum un combi scapat de la Spitalul 9, aruncati un ochi la acest crossover sosit din iad: categoric, orice copil nascut pe malul celalalt al Atlanticului va fi mandru sa il paraseasca inainte de a pasi pe portile scolii, asistat de gurile cascate ale audientei juvenile.

    Si acesta nu este doar scenariul unui vis frumos: bodykit-ul din sase piese poate fi comandat de catre orice tata hotarat sa devina eroul odraslei sale (si, de ce nu, al celor din curtile vecine).

    Sigur, imaginea de candidat la o noua serie Mad Max ar fi avut serios de suferit daca trenul de rulare nu ar fi fost finalizat cu un set de roti “sanatoase”; in consecinta, Street Image au dotat uriasul cu jante de 24 de inch vopsite in nuanta Chrome Cognac, coborand in acelasi timp garda la sol pentru ca efectul sa fie  total.

    Important este ca nici mecanicii nu au stat cu mainile in san: look-ul exterior este la fix completat de un motor supraalimentat cu un compresor TRD, pe care doar basii sistemului audio de 2.500 W sunt capabili sa il acopere.

    Daddy (is) cool...

    Vizualizari: 910