rss

Toyota Urban Cruiser inregistreaza performante in materie de consum

  1. 30/03/2009
  2. Tags: Consum, tehnologie, Toyota, Urban Cruiser
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intreaga piata a automobilelor migreaza incet dar sigur spre tehnologiile  care au ca scop imbunatatirea consumului de combustibil. Toyota, de exemplu, se lauda cu noul consumu de combustibil atins de Urban Cruiser, capabil sa atinga aproximativ 4 litri/km  in ciclu combinat.


    Toyota Urban Cruiser va fi oferit in doua configuratii diferite ale motororului.

    Toyota Optimal Drive 1.33 Dual VVT-i Stop & Start invoca doua noi tehnologii cu scopul de a imbunatatii consumul de carburant. Datorita acestora, propulsorul de 1.33 Dual VVT-I este capabil sa produca 100 CP in configuratie de tractiune 2WD, cu emisii de CO2 de 129g/km. Consumul de CO2 inregistrat este de numai 4.5 litri/km in ciclu combinat.

    Toyota Optimal Drive 1.4 D-4D motor diesel genereaza o putere de 90 CP si un cuplu maxim de 205 Nm, in timp ce emisiile de CO2 ating cifra de 129 g / km in modul AWD. Consumul de combustibil se situeaza in jurul valorii de 4 litri/km in ciclu combinat.

    Pe langa aceste doua motoare, Cruiser incorporeaza o noua transmisie in 6 trepte.

    “Urban Cruiser este cel mai recent model Toyota care beneficiaza de Toyota Optimal Drive, un sistem avansat de proiectare si inginerie, care creste performanta motoarelor si eficienta combustibilului. Nivelul scazut al emisilor inregistrat se adauga la progresul companiei de a atinge un nivel mediu de 140g/km pentru intreaga gama in 2009” a declarat un oficial Toyota.

    Vizualizari: 1246