rss

Toyota tinteste catre un viitor sigur in F1

  1. 21/01/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota nu-si perminte sa ocoleasca performanta in acest sezon din Formula 1; cel putin daca vrea sa-si asigure viitorul in acest sport.

    Acesta este punctul de vedere al presedintelui echipei din Koln, John Howett, care considera ca un rezultat foarte bun este vital, avand in vedere progresul facut de Toyota in ultimele 12 luni.

    Desi este usor de spus ca echipa trebuie sa castige pentru a ramane in acest sport, Howett stie ce presiune apasa asupra ei, mai ales daca vor sa iasa triumfatori din aceasta provocare.

    Avem o echipa de oameni extraordinari si cred ca simtim cu totii ca vrem sa castigam si ca e timpul sa se intample asta”, a declarat Howett marti, intr-un briefing de la circuitul din Portimao, Portugalia.

    “Avem nevoie de un sezon puternic. Daca avem un sezon slab nu mai exista viitor pentru noi. Chiar daca este obligatoriu sa castigam pentru a ramane, stim ca este greu sa ramanem, dar simtim ca trebuie sa castigam. Este dorinta si pasiunea noastra impartasita de oamenii nostri din Koln. Simtim ca trebuie sa castigam, si apoi putem fundamenta un viitor sigur si stralucitor in F1.”

    Howett n-a primit nici o indicatie de la compania-mama a Toyota cu privire la revizuirea pozitiei lor in Formula 1,dar crede ca toate echipele trebuie sa-si dovedeasca valoarea pe circuit: “cred ca fiecare echipa trebuie sa infrunte o analiza financiara mult mai atenta, iar din acest punct de vedere nu exista nici o diferenta intre noi. Nu cred ca numai costurile au exclus anumite echipe, ci si modul de a pretui valoarea implicata de investitie. Este clar ca trebuie sa ne reducem costurile si sunt increzator ca se va intampla. Si avem nevoie de un sezon puternic pentru a demonstra celor de la Toyota ca avem valoare pentru corporatie, dat fiind angajamentul si tot ce au facut ei pentru acest sport. Este treaba noastra ca manageri si lideri sa inscriem”, a mai completat John Howett.

     

     

    Vizualizari: 710