rss

Toyota testeaza un Prius plug-in

  1. 25/07/2007
  2. Tags: Prius plug-in, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)
    Numarul unu mondial a anuntat ca a terminat lucrul la un Prius de tip plug-in (un hibrid ale carui baterii se pot realimenta prin simpla conectare la o priza obisnuita) si ca deja testeaza masina pe soselele din Japonia.

    Inginerii niponi au marit capacitatea de incarcare a bateriilor, masina fiind acum in stare sa parcurga distante mai mari doar cu ajutorul energiei electrice.

    Sigur, mai e mult de lucru pana cand vom vedea o asemenea masina in serie, Prius plug-in avand o droaie de probleme de rezolvat. In primul rand, distantele anterior mentionate nu sunt nici pe departe spectaculoase – doar 13 km cu un singur “plin” – si, chiar si pentru aceasta autonomie, inginerii Toyota s-au vazut nevoiti sa umple complet portbagajul lui Prius cu baterii.

    Apoi, masina cantareste nu mai putin de 1.360 kg, o masa care se refllecta instantaneu in perfomantele dinamice: masina nu poate depasi 100 km/h.

    La toate acestea adaugati o perioada de o ora si jumatate pentru incarcarea bateriilor si, cel putin deocamdata si din aceasta directie, putem spune ca padurea ecuatoriala poate sa mai astepte putin…
    Vizualizari: 905
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »