rss

Toyota Tacoma V8 Incross Concept la SEMA

  1. 05/11/2008
  2. Tags: Sema, Tacoma, Toyota, V8 Incross Concept
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota vine la SEMA cu un nou concept pentru gama Tacoma, dotat in premiera cu  un motor i-Force V8 de 4,7 litri. In afara de asta, Toyota prezinta  conceptul  Tacoma V8 Incross cu o serie de detalii exclusiviste. Dintre acestea enumeram caroserie de o nuanta Green Matte.

    Caroseria este un melange intre Tacoma Access Cab si un Double Cab intr-o varianta mai mica. Aspectul este cu siguranta unul unic, insa si spatiul este de remarcat. Forma originala a conceptului este accentuata de grila modificata si jante din aliaj American Racing Wheels de 17 inch.  

    V8–ul i-Force de 4,7 litri produce 271 CP si un cuplu de 435Nm. Modelul se poate lauda si cu un sistem de absorbtie a socurilor Bilstein, chiulasa Toyota Racing Development si tevi de esapament duble Tube Solutions. Totul custom!

    Camioneta mai prezinta si alte “up-grade-uri”, cum ar fi interiorul de culoarea bronzului, volan in doua spite, podea si presuri marca FJ Cruiser by Fast Ed's Interiors, JBL Premium Audio cu sistem de navigatie Toyota si pedale sport Genuine Toyota.

    Vizualizari: 1117