rss

Toyota si-a lansat noul monopost TF108

  1. 10/01/2008
  2. Tags: Tf108
    Vezi toate fotografiile (1)
    Noul monopost al echipei Panasonic Toyota Racing, TF108, a fost prezentat oficial in urma cu putine minute la sediul gruparii din Germania, de la Koln.

    Au fost prezenti cei doi piloti titulari, italianul Jarno Trulli si germanul Timo Glock, precum si pilotul de teste, japonezul Kamui Kobayashi.

    Desi s-au facut cateva schimbari la masina, noile reguli nu permit modificari majore fata de monoposturile de anul trecut. Ca aspect, culorile masinii au ramas aceleasi.

    "Obiectivul nostru este podiumul, pentru ca suntem in Formula 1 ca sa castigam si vom face asta in curand", a spus Tadashi Yamashina, boss-ul echipei. "Avem mai multe motive sa fim optimisti in acest sezon, printre care dorinta de victorie si continuitatea la nivel de conducere a echipei. Sunt foarte incantat de componenta echipei. Jarno are o mare experienta in Formula 1 si a demonstrat ca poate fi rapid. Timo este campionul din GP2 si este omul potrivit pentru noi. Kamui a aratat ca are capacitatea de a pilota un monopost de Formula 1, asadar toti pilotii nostri sunt pregatiti sa ne ajute sa ne atingem scopul", a incheiat Yamashina.

    Vizualizari: 745