rss

Toyota lanseaza versiunea restilizata Crown Majesta pe piata din Japonia

  1. 28/03/2009
  2. Tags: Crown Majesta, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a lansat ieri pe piata japoneza a cincea generatie a sedanului Crown Majesta. Sedanul restilizat beneficiaza de modificari estetice atat la interior cat si la exterior.  

    Crown Majesta este disponibila atat cu tractiune integrala cat si cu tractiune spate. Varianta cu tractiune spate beneficiaza de un propulsor V8 de 4.6 litri conectat la o transmisie 8 Super Ect Transmission. Propulsoare V8 de 4.3 si 4.6 litri folosite pentru versiunile cu tractiune integrala beneficiaza de un sistem de injectie D-4S conectat la o distributie variabila controlata electronic.   

    Interiorul beneficiaza de un sistem de navigare cu HDD cu harta multimedia integrata plus un sistem de sunet Toyota Premium.

    Exteriorul a fost modificat prin lungirea ampatamentului, modificare ce ii confera acum o silueta  mai armonioasa.

    Inginerii au facut eforuri pentru a imbunatati eficienta combustibilului si a reduce emisiile de CO2. Astfel,  modelul A beneficiaza de o eficienta in combustibil de 10.6 l/km si 247g/km emisii CO2. Toate versiunile Crown ( model G, model G “ F Package”, model C si model A “L Package”) indeplinesc standardele specificate de legislatia japoneza.

    Vizualizari: 884