rss

Toyota lanseaza un nou program pentru vehiculele hibride

  1. 22/01/2009
  2. Tags: Hibrid, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)


    In efortul de a atrage noi cumparatori pe piata hibrida, Toyota lanseaza un nou program denumit Certified Used Toyota Hybrid (TCUH), o extensie a programului Toyota Certified Used Vehicles, care ofera inspectie si garantie suplimentara pentru hibridele rulate.

    “Programul este o modalitate foarte buna pentru a spori constientizarea vehiculelor hibrid utilizate”, a declarat managerul proiectului TCUV, Steve Gallagher. “In timp ce pe piata auto sunt intoduse din ce in ce mai multe vehicule hibride,noul program Toyota doreste sa ofere optiuni de inalta calitate pentru clientii interesati in achizitionarea acestor vehicule eficiente”, a adaugat oficialul Toyota.

    Clientii vor beneficia de control si garantie sulplimentara pentru modele hybride de la Toyota. Fiecare vehicul vine cu o garantie de 4.800 km/ 3 luni si 160.000 km/7 ani. Programul include de asemenea, 14 puncte de inspectie de asigurare a calitatii, adaugate suplimentar la cele 160 deja existente. Acestea includ examinarea componentelor cheie, cum ar fi modulele de control si bateria.
    Vizualizari: 1067
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »