rss

Toyota lanseaza RAV4 facelift

  1. 04/12/2008
  2. Tags: RAV4, Toyota
    Vezi toate fotografiile (3)


    Varianta restilizata a lui Toyota RAV4 a primit o gama noua de motoare si cutii de viteze. Pentru prima data, RAV4 va fi disponibil si doar cu tractiune fata, pe langa cea integrala.

    La exterior se observa noua grila cromata, pragurile si jantele. Interiorul a primit tapiserii noi si finisari de calitate, spun cei de la Toyota. Volanul are un design nou si comenzi integrate ale sistemului audio, respectiv pentru Bluetooth.

    Modelul restilizat vine cu un motor nou pe benzina, de 2.0 litri, botezat Valvematic, ce dezvolta 158 CP. Consumul mixt este de 7,4 l/100km, mai mic cu un litru fata de versiunea precedenta. Varianta echipata cu acest motor este disponibila cu tractiune fata sau integrala, cutie de viteze manuala, automatica sau secventiala in 7 trepte (Multidrive S).

    Si dieselul de 2.2 litri D-4D  este nou, fiind capabil de 180 cai putere si, cuplat la o cutie manuala cu 6 trepte, are un consum de doar 5.8 l/100 km. Toyota a inlocuit vechile injectoare electromagnetice cu injectoare piezoelectrice.

    RAV4 va fi disponibil in 3 variante de echipari, UP1, UP2 si X. UP2 are conectie Bluetooth si CD Changer. 

    Optional se poate comanda sistem de navigatie touch-screen, camera de parcare si un hard disk de 10 GB. Varianta X are camera pentru parcare speciala, care transmite imaginile in oglinda retrovizoare.

     

    Vizualizari: 1439