rss

Toyota lanseaza kitul hands-free Genuine Bluetooth TM

  1. 24/02/2009
  2. Tags: Gadget, hands-free, kit, Toyota
    Vezi toate fotografiile (3)


    Toyota pune la dispozitia clientilor sai o modalitate mai buna de comunicare la volan prin kitul hands-free  Genuine Bluetooth TM, care se conecteaza fara fir la Bluetooth-ul TM activat, in asa fel incat soferii pot purta conversatii cu usurinta fara a incalca vreo regula de circulatie.

    In functie de stat, reglementarile autoritatii rutiere aferentesunt destul de stricte si in majoritatea cazurilor  folosirea telefonului mobil la volan este interzisa. Sudiile arata ca folosirea telefonului mobil la volan poate duce la reactii mai lente si lipsa de concentrare si constientizare a potentialelor incidente de pe drum precum si la o anume nesiguranta.

    Kitul hand-free este usor de folosit iar functiile logice de comunicare ajuta la diminuarea distragerii atentiei la volan.

    Butonul central activeaza functia de recunoastere a vocii iar in momentul parasirii vehiculului conversatia poate fi usor transferata intre telefonul mobil si kitul hands-free Bluetooth TM.
     
    Kitul constituie o adaugire discreta la interiorul vehicului si poate fi montat intr-o varietate de locuri insa pozitionat pentru a ajunge cat mai convenabil la sofer.

    Kitul hands-free Toyota Genuine Bluetooth TM este disponibil pe modelele Camry, Aurion, HiLux, RAV4, Yaris si Corolla.

    Vizualizari: 1513