rss

Toyota IQ: dotata, dar scumpa

  1. 09/10/2008
  2. Tags: Iq, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)


    Micuta Toyota IQ, cu mai putin de trei metri lungime si patru locuri, a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, insa livrarile vor incepe odata cu ianuarie 2009. Dupa cum se stia deja, preturile nu sunt tocmai mici, insa echiparea de serie este cu adevarat bogata.

    Pana la sfarsitul anului va fi disponibila doar o versiune, contra 13.600 de euro, care ofera tot ce se poate dori de la o masina citadina: ESP (Electronic Stability Control), noua airbag-uri, tetiere active, jante din aliaj de 15 inch, geamuri fumurii, inchidere centralizata, aer conditionat, sistem audio si volan imbracat in piele. In aceasta varianta de echipare intra si vopseaua metalizata, fiind disponibile mai multe culori: negru, alb perlat sau ametist (violet).

    Motorul de 68 CP cu trei cilindri si o capacitate de un litru (ca si cel al surorii Yaris) transmite puterea rotilor din fata prin intermediul unei cutii automate, botezata Multidrive. Din ianuarie va fi disponibila si transmisia manuala la acelasi pret.

    Pe viitor se anunta “un pachet de optiuni”, care va costa 1200 de euro in plus. El contine faruri de ceata, oglinzi electrice, aer conditionat automat, pornire de la buton, senzori de ploaie si de lumina. Tot din ianuarie vom putea opta si pentru o varianta de buget (mai putin de 13.000 de euro), din care ne va lipsi, insa, aerul conditionat.
    Vizualizari: 889