rss

Toyota Hilux Sport la Commercial Vehicle Show

  1. 24/04/2007
  2. Tags: Toyota hilux sport
    Vezi toate fotografiile (2)
    Termenii „utilitar” si „sport” sunt aparent antagonici, pentru simplul motiv ca nimeni nu vrea sa isi care frigiderul cu o masina sport si nimeni nu vrea sa bata recordul pe Nurburgring cu o camioneta.

    Totusi, americanii sunt mari devoratori de truck-uri cu multi cai sub capota, iar Toyota s-ar gandi ca ar fi o paine de mancat chiar si in Europa

    Ca urmare, la un salon dedicat vehiculelor comerciale, echipa de la Toyota Marea Britanie a prezentat un concept intitulat Hilux Sport, vopsit in culorile echipei de Formula 1 a numarului doi mondial.

    Sigur, sub capota nu se afla decat un motor diesel de trei litri, dar acesta a fost „antrenat” de inginerii niponi si obligat sa dezvolte 200 CP in loc de cei 170 de pe modelul de serie.

    Reusita a fost aniversata cu un set de jante din aliaj de 22 de inch, un hard-top aerodinamic pentru bena o grila de radiator si stalpi B cromati si cu un set de geamuri fumurii.

    Deocamdata, nu exista planuri pentru o productie de serie (fie ea si limitata), dar suntem siguri ca deciziile se pot schimba instantaneu daca reactia publicului va fi una pozitiva.
    Vizualizari: 1055