rss

Toyota FSC va intra in productie de serie

  1. 28/06/2007
  2. Tags: Toyota FSC
    Vezi toate fotografiile (1)
    Acum doi ani la salonul auto de la Tokio, concernul nipon prezenta un concept numit FSC (de la Flexible Saloon Concept) ce se dorea a fi un mix interesant intre avantajele look-ului unui sedan si spatiul (plus functionalitatea) unui MPV.

    Acum, cross-over-ul cu patru locuri este luat in consideratie pentru productia de serie, dar cand va ajunge pe piata este posibil sa ofere pana la sapte locuri.

    Masina este bazata in mare parte pe tehnica modelului Camry si se pare ca versiunea finala va seamana foarte mult cu conceptul, ceea ce inseamna ca vom vedea unul din acele rare exemple in care Toyota ia o atitudine pozitiva in privinta designului.

    Sigur, habitaclul nu va fi chiar atat de dotat cu tehnica de ultima ora, dar in serie se pare ca vor ajunge totusi dotari precum lumina ambientala si ajustarea electrica a scaunelor din spate. In ceea ce priveste motorizarile, acestea vor fi preluate tot de la Camry, baza urmand a fi un 2,4 litri cu patru cilindri, iar varful un propulsor V6 de 3,5 litri.

    Mai tarziu este posibil sa fie oferita si o versiune echipata cu o propulsie hibrida, dar faptul ca nu s-a pronuntat cuvantul diesel ne determina sa credem ca FSC nu va fi subiectul unui export in Europa.
    Vizualizari: 781