rss

Toyota Avensis vine la Paris

  1. 30/08/2008
  2. Tags: Avensis, Paris, salon auto, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea de-a treia generatie a sedanului de clasa medie Toyota va fi dezvaluit oficial in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris, alaturi de mini-ul iQ si de SUV-ul subcompact Urban Cruiser.

    Noul Avensis va fi construit ca si pana acum la uzina Burnaston din Marea Britanie si va ajunge in showroom-urile Toyota din Europa in ianuarie 2009.

    Deocamdata, numarul unu mondial nu a eliberat decat o fotografie a acestei masini, dar chiar si aceasta este suficienta pentru a constata ca ea s-a indepartat mult de designul butucanos si plictisitor al actualului model, mizand mai degraba pe liniile sportive si finetea lui Lexus IS.

    Este foarte probabil ca si cel de-al treilea Avensis sa ofere, pe langa o caroserie cu patru usi, si posibilitatea optarii pentru un hatchback in cinci usi sau un combi, dar mai multe informatii vom (si veti) primi pe masura ce ne apropiem de momentul debutului.

    Moment la care oricum vom participa si noi, urmand a transmite cele mai calde noutati de la ultimul mare eveniment auto al anului 2008.

    Vizualizari: 1188