rss

Toti pilotii de Formula 1 isi vor plati licentele

  1. 27/02/2009
  2. Tags: licente, taxe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pilotii de Formula 1 au decis in unanimitate sa isi plateasca taxele pentru licente pentru a preveni o disputa cu FIA. 

    Cu toate acestea, pilotii sunt profund nemultumiti cu privire la taxele imense care au fost introduse la inceputul lui 2008 si au solicitat intr-o discutie face-to-face cu presedintele FIA , Max Mosley, ca inainte de Marele Premiu australian sa discute problema.

    Asociatia Pilotilor de Grand Prix (GPDA) a incercat sa-si impiedice membrii sa plateasca licentele obligatorii cu scopul de a gasi o cale de modificare a modului in care s-au calculat taxele.

    Aceasta a fost de parere ca o crestere de la 1690 de Euro in 2007 la 10.000 de euro in 2008, cu puncte de taxe crescand de la 447 de Euro pe punct in 2007 la 2000 de Euro in 2008, a fost "în mod inerent nedreapta". O noua crestere de infla?ie a fost adaugata pentru acest an.

    Cu toate acestea, Mosley a ramas sfidator cu privire la acest subiect si le-a scris pilotilor pentru a le comunica  faptul ca lui taxele i se par "rezonabile" si ca sunt liberi sa alerge in alta parte, daca se simt nedreptatiti.

    Insa cu doar patru saptamani inainte de prima cursa, pilotii au acceptat sa plateasca taxele si este lesne de inteles ca cei care n-au facut-o inca le vor plati cu siguranta.

     

    Vizualizari: 696