rss

Titi Aur viseaza la Dakar

  1. 28/12/2006
    Vezi toate fotografiile (1)
    Iarna aceasta ar putea fi ultima editia a Raliului Dakar pe care Titi Aur o vede la televizor. Multiplul campion national de raliuri, care a implinit 43 de ani chiar in ziua de Craciun, ne-a destainuit: “Mi-as dori sa particip la Dakar, dar pentru aceasta am nevoie de un sponsor pe termen lung pentru un proiect de minim 3 ani. Acest gen de competitie nu doresc sa-l abordez ca o experienta si gata.

    In primul an poti sa inveti anumite lucruri din regulament si sa te familiarizezi cu traseul si cu Africa si este obligatoriu ca ritmul sa fie in asa fel incat sa ajungi la Dakar.
    In al doilea an poti sa maresti putin ritmul sa mai acumulezi experienta si sa speri ca ajungi la Dakar.
    In al treilea an se poate vorbi de punerea in valoare a echipajului, acest lucru neinsemnand ca va aduce si rezultate extraordinare.”

    Campionul national en-titre
    , care a fost confirmat recent pentru sezonul de CRR 2007 in echipa revitalizata BkP, nu doreste sa-si puna in joc reputatia fara un suport solid in aceasta actiune. “In cazul in care voi gasi un partener care doreste sa construiasca o campanie media intelegand cel putin ce am povestit aici, as incerca punerea in aplicare a acestui proiect”, a continuat Aur.
    Vizualizari: 486
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »