rss

Titan Exhaust Air Jack, cricul minune

  1. 01/10/2008
  2. Tags: Titan Exhaust Air Jack
    Vezi toate fotografiile (1)


    In ultima vreme, automobilele noi se vand cu din ce in ce mai putine accesorii sau scule. Mai sunt, inca, producatori care ofera roata de rezerva si cric, insa exista si aceia care considera instrumentul de ridicat masina doar un lux. Nicio problema, de acum incolo nu trebuie sa va mai speriati de o pana.

    Pentru ca a aparut Titan Exhaust Air Jack, un cric pe cat de neconvential, pe atat de simplu si usor de folosit: se conecteaza la teava de esapament a autovehiculului, iar "balonul" respectiv este umflat de gazele de evacuare.

    Titan Exhaust Air Jack poate ridica un autovehicul pana la 75 de centimetri deasupra solului si il tine acolo timp de 45 de minute, timp suficient pentru a schimba o roata. Iar desumflarea sa nu necesita mai mult de 5 secunde, un adevarat record fata de cricurile cu manivela.

    Evident, aceasta "tehnologie de ultima ora" prezinta si riscuri: in momentul desumflarii este nevoie de atentie maxima din partea celui care il manevreaza pentru a nu fi intoxicat cu monoxidul de carbon din interior.
    Vizualizari: 1437