rss

TH!NK City s-a prezentat la Londra (cu galerie foto)

  1. 24/07/2008
  2. Tags: City, Th!nk
    Vezi toate fotografiile (15)
    Tema preferata in ultimii ani de constructorii auto au fost masinile electrice, iar acest lucru nu avea cum sa ramana fara urmari la Salonul Auto de la Londra din aceste zile. Aici gasim vehicule electrice din orice gama, de la supercar-ul Lightning GT care dispune de 700 CP, pana la ofertele mai conventionale de la Nice sau TH!NK, producatorul norvegian care si-a prezentat creatia in premiera in Capitala Marii Britanii.

    Singurul vehicul electric testat la impact, automobilul norvegian dispune de doua locuri si atinge viteza de top de 105 km/h. La o singura incarcare poate parcurge pana la 200 de kilometri in traficul urban, iar pentru a incarca bateriile de la 20 la 80% din capacitate nu iti ia mai mult de patru ore.

    Mai adaugati faptul ca nu sunteti nevoit sa platiti niciun fel de taxe de drum si ajungeti la un cost total de 130 de euro pentru 16.000 de kilometri parcursi, sustin producatorii.

    Th!nk
    City se poate lua la "tranta" cu orice automobil conventional in ceea ce priveste dotarile: geamuri si oglinzi electrice, inchidere centralizata, aer conditionat, CD stereo cu MP3, USB, Bluetooth sau sistem de navigatie. Asa e ca-l vreti?

    Pentru galerie foto completa dati click aici.


    Vizualizari: 782
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »