rss

Test Opel Corsa OPC pe circuitul Euro-Ring

  1. 09/06/2007
  2. Tags: Antara, Astra, Opc
    Vezi toate fotografiile (1)
    General Motors Southeast Europe a organizat recent un eveniment de lifestyle pe circuitul Euro-Ring de langa Budapesta, in Ungaria. Protagonistele au fost noua Corsa OPC si Opel Antara, dar si restul gamei preparate de divizia sport a companiei Opel.

    Echipa www.auto.ro a fost prezenta la eveniment si va prezinta in premiera pentru Romania o serie de secvente video filmate la fata locului.

    Am preferat sa nu editam "coloana sonora" a videoclipului, imaginile din habitaclul masinii fiind comentate de unul dintre putinii jurnalisti auto din Romania care chiar stie ce vorbeste atunci cand judeca o masina din punct de vedere dinamic, colegul nostru Csaba Daradics de la revista ProMotor. Concurenta comentand pe www.auto.ro? Da, si ce daca?

    Vom reveni si cu secvente video de la testul off road, pe un circuit special amenajat langa acelasi Euro-Ring. Protagonisti sunt versiunea "de strada" a SUV-ului Opel Antara si - filmare din postura de "navigator" - un Antara pregatit pentru editia din acest an a rally-raidului Paris-Dakar, apartinand echipei MOL Dakar Team si dotat cu motorul lui Chevrolet Corvette.
    Vizualizari: 1233