rss

Tesla Roadster Final Edition, ultime versiune a actualului model

  1. 19/12/2011
  2. Tags: Roadster, Tesla
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tesla a construit o editie limitata Roadster pentru a puncta iesirea din productia a actualului model electric. Denumita Tesla Final Edition, aceasta versiune va fi produsa in numai 15 exemplare.

    Compania californiana sarbatoreste scoaterea din productie a actualului Roadster si inlocuirea sa cu un nou mostenitor prin lansarea pe piata a unei editii speciale Final Edition. Dupa patru ani de productie, roadsterul electric s-a vandut in 2.600 de unitati, oficialii Tesla Motors fiind optimisti in privinta cifrelor de vanzari ale viitoarei generatii.

    Noul model va debuta pe piata in a doua jumatate a anului viitor si nu va mai apela la caroseria Lotus, ci va fi dezvoltat complet de inginerii americani ai casei auto.

    Tesla Roadster Final Edition va fi fabrict în doar 15 exemplare. Cinci vor fi destinate pieței americane, cinci vor ajunge la clientii europeni si cinci unitati vor ajunge in Asia. Roadsterul Va fi disponibil doar in culoarea rosie. Desi nu vine cu modificari substantiale, cu siguranta va deveni un obiect de colectie pentru fanii marcii.

    Vizualizari: 1867