rss

Tesla Model3: Elon Musk a dat publicitatii fotografii cu prima masina in productie de serie

  1. 10/07/2017
  2. Tags: Tesla Model 3
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul model Tesla 3 - prima masina pregatita de sosea a fost finalizata si productia a inceput. Prima masina de productie Tesla Model 3 a fost construita si este gata sa fie livrata clientului sau - si anume CEO-ul Tesla, Elon Musk insusi.

    Inca o data, directorul executiv al companiei Tesla a folosit Twitter pentru a comunica, expunand doua fotografii ale Tesla Model 3 numarul unu. Este greu de observat diferentele majore intre aceasta masina pregatita pentru sosea si modelele de pre-productie pe care Tesla le-a facut publice de la prezentarea initiala a masinii in martie 2016. O prima operatiune de predare pentru primele 30 de autoturisme Tesla Model 3 este planificata pentru 28 iulie si ne putem astepta sa auzim atunci detalii complete despre propulsoare, versiuni, finisaje si optiunile disponibile.

    Vehiculul vazut in imagini este de fapt modelul 3 al lui Musk, cadou pentru ziua lui, de cand a fost trecut in prima pozitie pe linia de fabricatie de Ira Ehrenpreis, unul dintre primii investitori Tesla si membru al board-ului.

    Se pare ca a ales negrul pentru culoare si cele mai mari roti de 19 ", desi optiunile sale erau presupuse a fi oarecum limitate. Asa cum a confirmat la inceputul acestui an, Tesla limiteaza numarul de optiuni pe versiunile initiale ale modelului 3, pentru a limita numarul de configuratii posibile diferite la mai putin de 100 in comparatie cu modelul S ' care avea mai mult de 1500 de personalizari.

    Tesla incearca sa simplifice procesul de comanda si de productie pentru a facilita accelerarea vehiculului electric pe piata. Mai multe optiuni sunt asteptate dupa ce acestea ajung la volume mai mari de vanzari.

    Primele imagini ale primei productii Model 3 vin dupa luni de vizionari si fotografii spion. In ceea ce priveste designul exterior, putine se schimba in comparatie cu masina pre-productie descoperita in martie, in timp ce in cabina se gaseste un volan nou cu trei spite. Tabloul de bord este totusi rar, fiind doar cu un ecran mare de infotainment montat landscape central.

    Modelul 3 va adopta o arhitectura  hatchback conventionala, dar va pastra linia ascendenta a acoperisului cu care Tesla a devenit cunoscuta. Un pavilion de sticla mai mare decat cel observat pe modelul S creeaza o linie superioara a acoperisului, iar capota scufundata ii confera un profil foarte distinct.

    Musk a confirmat, de asemenea, ca modelul 3 va fi doar cu tractiune spate - cumparatorii care vor dori versiunea cu doua motoare cu tractiune integrala vor trebui sa astepte putin timp. Musk a explicat ca, pentru a mentine  productia la timp, primele masini vor fi versiunile mai simple, cu tractiune pe rotile din spate.

    Modelul Tesla 3 este una dintre cele mai anticipate masini noi din 2017 si este un potential nou inceput  pentru compania electrica din California - este cea mai ieftina oferta a firmei, dar si prima incercare de a crea automobile electrice in productie de masa.

    Modelul 3 este un automobil compact, care se afla sub modelul S din gama Tesla si vine cu un pret comparabil cu BMW 330e adica 45.518 euro cu TVA inclus.

    Tesla planuieste ca primele livrari in masa ale vehiculului sa aiba loc in Q4 2017.

    Vizualizari: 1803
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »