rss

Tesla in competitie monomarca

  1. 04/02/2009
  2. Tags: Roadster, Tesla
    Vezi toate fotografiile (1)


    Tesla nu a considerat ca Roadster va fi un succes in orientul mijlociu, insa doua grupuri s-au atasat atat de tare de sportiva electrica incat doresc organizarea unei competitii monomarca. Tesla nu distribuie insa Roadster in orient, iar reteaua de distributie va fi terminata in cativa ani.

    Un grup din Qatar si unul din Dubai sunt in discutii cu Tesla Motors pentru organizarea primei competitii cu masini electrice din lume. Avand in vedere performantele Roadster-ului, acceleratia de 4 secunde pana la 100 de km/h si viteza maxima de 200 de km/h, masina este destul de rapida sa incante fanii curselor.

    Si alte grupuri din zona si-au aratat interesul pentru Tesla Motors. Unul dintre ele doreste sa ofere un Roadster la fiecare casa eficienta energetic cumparata pe o insula din Golful Persic, iar altul doreste organizarea unei firme de taxi cu Model S.

    Tesla si-a consumat rezervele de bani in ultimul timp mai repede decat era planificat, astfel ca, de curand, compania a fost nevoita sa creasca pretul Roaster-ului si sa amane productia sedanului Model S. Avand in vedere situatia financiara a constructorului, orice infuzie de capital este bine venita.

    Vizualizari: 1107