rss

Tehnologie Volvo pe modelele Ford

  1. 12/03/2008
  2. Tags: Citysafe
    Vezi toate fotografiile (6)
    Volvo a fost privit intotdeauna ca un adevarat lider in industria auto in ceea ce priveste tehnologiile de siguranta.

    Cu noul sistem CitySafe, care poate detecta alte vehicule si sa franeze in mod automat daca "simte" ca o eventuala coliziune poate avea loc, constructorul suedez nu face altceva decat sa-si imbunatateasca imaginea.

    Noua tehnologie CitySafe si-a facut aparitia pentru prima data pe recent lansatul crossover XC60, insa in curand o vom regasi pe toate modelele din gama si, intr-o buna zi, pe cateva modele Ford.

    Informatia a fost furnizata de prim vicepresedintele Volvo si seful de marketing si vanzari, Gerry Keaney, care a explicat faptul ca nu va surprinde daca alte modele, inclusiv cateva de la Ford, nu vor primi aceasta tehnologie: "Toate sistemele inovatoare in ceea ce priveste siguranta se vor regasi pe modelele Volvo, pentru ca brandurile premium sunt primele care promoveaza o astfel de siguranta. Odata cu trecerea timpului, sistemele vor ajunge si pe modelele mai populare, de aceea nu va fi o surpriza daca vom vedea aceasta tehnologie in curand si pe modelele Ford".

    Noul sistem CitySafe foloseste o tehnologie radar cu un unghi de cuprindere mare prin care detecteaza obiectele aflate in fata si in jurul masinii si franeaza in mod automat daca "simte" ca ar putea sa se produca un accident.
    Vizualizari: 688
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »