rss

Tehnologie si exclusivitate intr-o noua dimensiune

  1. 26/03/2022
    Vezi toate fotografiile (2)

    In cadrul Conferintei Anuale de Presa a BMW Group de astazi, Frank Weber, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare, prezinta primele detalii ale viitorului BMW Seria 7.
    Cu cateva saptamani inainte de premiera mondiala si cu ocazia Conferintei Anuale a BMW Group de astazi, Frank Weber, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare, prezinta detalii despre noul BMW Seria 7. Accentul in prezentare a fost pus pe punctele importante ale tehnologiei, pe noul design al partii frontale bazat pe elementele emblematice BMW si pe experienta interioara unica, constand din dotarile digitale si materiale exclusive. in aprilie, producatorul auto premium va prezenta BMW i7 electric si, odata cu acesta, intreaga gama noua BMW Seria 7.
    Cu BMW i7 electric, producatorul bavarez de automobile premium isi extinde gama de automobile fara emisii locale in segmentul exclusiv al modelelor sale de varf. "Noul BMW Seria 7 este absolut inovator din toate punctele de vedere. Ca nici un alt model, BMW Seria 7 reprezinta puterea inovatoare a BMW", spune Weber. "BMW i7 complet electric este, de asemenea, cel mai puternic BMW Seria 7. Combina cea mai buna experienta de condus cu cea mai buna experienta digitala. Acest lucru il face automobilul ideal pentru acei <<decision makers>> orientati spre viitor, responsabili, pionierii avangardisti."
    Elementele de design caracteristice ale farurilor rotunde duble si ale grilei BMW au fost complet reinterpretate pentru a obtine un aspect modern si distinctiv. O caracteristica speciala de design sunt farurile superioare din sticla cristal exclusiva si conturul iluminat al grilei radiatorului.
    In interior, accentul se pune pe experienta inovatoare de utilizator creata cu noile My Modes si ultima generatie a sistemului de operare iDrive. My Modes permit conducatorului sa personalizeze cu precizie caracteristicile de condus ale masinii si atmosfera interioara. Pe langa ecranul central curbat BMW, un nou tip de banda de lumina si functii pe panoul de bord si pe usi ofera o calitate vizuala si haptica pe cat de moderna, pe atat de exclusivista. Bara de interactiune BMW face parte din iluminarea ambientala si are si butoane de control integrate. in plus, acoperisul panoramic din sticla Sky Lounge, nou dezvoltat, adauga, pe langa senzatia de spatiu, modernitate si confort care definesc interiorul noului BMW Seria 7, cu elemente de lumini LED care pot fi reglate individual.
    Partea din spate a BMW i7 ofera un confort de calatorie remarcabil si stabileste noi standarde in ceea ce priveste functiile de divertisment, oferind o experienta cinematografica unica. BMW Theatre Screen, care iese din tapiteria plafonului, este un ecran ultralat cu un monitor de 31 de toli (78,74 cm), format de afisare panoramica 32:9 si rezolutie de streaming 8K. Transforma scaunele din spate intr-un salon de cinema privat si exclusiv, unde pasagerii isi pot selecta programul personal de divertisment dintr-o gama variata de oferte de streaming si se pot bucura de vizionarea acestuia in timp ce calatoresc cu noile modele de varf ale BMW.

    Vizualizari: 621
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »