rss

Tehnologia de pe circuite pentru sosele: teste intensive cu noul BMW M2 la Salzburgring

  1. 25/06/2022
    Vezi toate fotografiile (5)

    Cu doar cateva luni ramase pana la premiera mondiala a noului BMW M2, faza finala de testare a dezvoltarii noului automobil de inalta performanta este in plina desfasurare. Noul BMW M2 ofera tehnologie de curse veritabila pentru sosele. In conformitate cu afinitatea sa pentru circuite, dinamica automobilului a fost supusa unui test intensiv la Salzburgring, in Austria.
    Testele s-au concentrat pe dinamica si sasiu, iar noul BMW M2 a impresionat prin caracteristici remarcabile. Noul automobil de serie se mandreste cu un nivel de performanta similar cu BMW M2 CS, masina sport exclusiva, editie speciala de la BMW M GmbH. Acesta permite conducatorului sa experimenteze acel sentiment pur de circuit in orice conditii - chiar si la limita.
    Puterea sub capota BMW M2 este asigurata de motoarele testate de la modelele M3 si M4. Cele doua tipuri de transmisii optionale - cutia de viteze manuala cu sase trepte si cutia de viteze M Steptronic cu opt trepte - garanteaza ca puterea este aplicata extrem de dinamic, redefinind placerea pura de a conduce. La noul BMW M2, caracteristicile sportive ale condusului sunt intensificate de sasiul M adaptiv si de tractiunea spate. Sistemul de franare puternic provine de la M3 si M4 si asigura controlul puterii fara efort.
    Aspectul sportiv al noului BMW M2 este completat de o selectie de optiuni speciale de echipare. De exemplu, un acoperis din carbon pentru a reduce masa, printre alte beneficii. Scaunele M din carbon pentru conducator si pasager, disponibile si optional, subliniaza aspectul de curse al noului BMW M2.
    Premiera mondiala a noului BMW M2 va avea loc in octombrie, urmata de lansarea pe piata in aprilie 2023.

    Vizualizari: 548
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »